Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2013

Tartossa taas


2013-08-29 16.43.57

Oi Viro. Täällä kuuma vesi on kiehuvaa, ja sopivasti lämpimän veden saanti vesihanasta jostain syystä aina vaikeaa. Ruoka on halpaa ja tomaatit doupattuja, eikä kassamyyjä todennäköisesti katso silmiin. Kanssaopiskelijan sanoin Virossa mikään ei sovi ensiyrittämällä, mutta kaikki järjestyy lopulta.

2013-09-01 102

Varsinainen ikävä tänne ei ole ollut, mutta täällä on todella kiva olla taas. Lensin viime viikon torstaina taas Tarttoon uutta alkavaa lääkisvuotta varten. Anne, Cursus II. Hämmentävää, vastahan minä aloitin? Kaikki viime vuonna opittu on onneksi unohtunut kesän aikana, jotta varmasti olisi opittavaa tänäkin vuonna.

2013-08-31 08.24.33

Tänään oli ensimmäinen koulupäiväkin. Ensimmäiset viikot ovat vähän leppoisampia, sillä osa aineista alkaa myöhemmin, mutta ihan helpolla ei kuitenkaan päästä - eka koe on jo viikon päästä, iiks. Luottamusta herättävää on, etten tänään tunnilla muistanut edes, miksi niitä jutskaleita kutsuttiin joita molekyylit muodostavat toistensa välille (bonds, sidokset)...


Biokemiahan jatkuu viime vuodelta, mutta kaikki muut alkavat aineet ovat ihan upouusia: epidemiologia ja biostatistiikka, immunologia, fysiologia, mikrobiologia ja meditsiiniteooria, mitä se sitten liekään. Viron kielen opiskelu jatkuu myös, ja sitä yritän tankata nyt itsekin ahkerasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti