Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Maanantai

Erinomaista maanantaita! Itse tykkään tästä päivästä, vaikka kaikkia ei aina miellytäkään.

monday
Monday: not for everyone

Koulussa on jotenkin epäilyttävän hiljainen jakso käynnissä. Ensi viikolla on kaksi isohkoa koetta, mutta ei kai niihin nyt vielä voi alkaa opiskelemaan? Omaa lukutyyliäni kutsun "binge studying disorderiksi"; edeltävänä iltana tungetaan aivot niin täyteen tietoa kuin mahtuu (infoähky), ja sitten koepäivänä oksennetaan kaikki paperille ja tyhjennetään aivot seuraavaa koetta varten. Tyyli on varmaan tuttu monelle - kurssikaverini sanoin: "Is there any other way to study?"

Tänään Basic Nursing -kurssilla pääsimme harjoittelemaan pistämistä. Kurssilla olemme harjoitelleet mm. käsien pesua ja sängyn petaamista, joten neulojen luovuttaminen fuksien pikku kätösiin oli jo askel tositoimia kohti. Potilaat neulattiin perusteellisesti täyteen antibiootteja.

2013-03-18 14.39.00
Pahaa-aavistamaton potilas.
Viime viikkoon mahtui 4 hyvää punttia. Muscle Madness -treeniohjelma on vaihtunut, ja kuten aavistelin, tykkään kovasti nykyisestä hitaampitempoisesta voimatreenistä. Sarjatauoilla tulee ehkä vähän tylsää, mutta saapahan lepäillä rauhassa. Joka treenissä on 10 sarjaa isoja pääliikkeitä, ja sarjamäärä nousee tulevina viikkoina sarjojen lyhentyessä. Kivaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti