Sivut

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kuulumisia


Lämmin tervehdys Tartosta!
Täällä sujuu kivasti, vaikka blogissa on ollut hiljaista. Tekemistä riittäisi vaikka kuinka opiskelun kanssa, mutta olen ottanut vielä toistaiseksi varsin chillisti. Fiilis on hyvä ja intoa riittää, ja joka päivä varmaan jotain pientä uutta tarttuu pääkoppaan. Opiskelu on kivaa!


Alkavalla viikolla on ensimmäiset tentit/testit/kokeet, miksi niitä nyt kutsuisikaan. Vielä (kuulemma) pienimuotoista ja helppoa, mutta tahti varmaan kiihtyy aika lailla vielä. Anatomian ensimmäinen koe on suullinen sellainen, ja kaikki luut ja niiden osat, kolot, ulokkeet, artikuloivat pinnat jne pitäisi osata. Latinaksi, toki :-) Luita on porukassakin pähkäilty (huomatkaa ylläolevan kuvan opiskelueväät), joskin opintomenestys on koettu jokseenkin paremmaksi yksin työskennellessä :-)


Koitan ensi viikolla kirjoitella jotain järkevämpää, nyt on lohet uunissa ja tämä olkoon tällainen pikapostaus. Jos on jotain erityistä mistä kiinnostaisi lukea (esim. ruoka/treeni/opiskelu/Tartto/ym), niin laittakaa allaolevaan kommenttiboksiin!

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja tiedontäyteistä tulevaa viikkoa kaikille :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti