Sivut

perjantai 7. syyskuuta 2012

Eka viikko pulkassa

No niin, sitä ollaan selvitty opintojen ekasta viikosta! Lähes kaikki aineet biofysiikkaa ja histologiaa lukuunottamatta on alkaneet, ja pikkuhiljaa päästään ihan "tositoimiin". Anatomian prakseissa (practicals) käpisteltiin oikeita selkänikamia, ja biologian prakseissa katseltiin mikroskoopista sipulin soluja. Kaikki on uutta ja jännää :-) Uutuudenviehätys karisee toki nopeasti (ja vanhemmat opiskelijat varmaan nauravat näille jutuille :-D), mutta ajattelin kirjoitella ihan rehellisesti opinnoista ja omista fiiliksistä. Vuosi sitten olisin itse halunnut lukea jonkun muun samanlaisia juttuja, ja tulevaisuudessa näitä tämän hetkisiä ajatuksia on kiva itsekin muistella. Kuukauden päästä varmaan ajatuskin mikroskoopista saa aikaan migreenin, joten on hyvä muistaa, että nämäkin jutut oli joskus siistejä!

Mutta joo, tänne kuuluu hyvää ja innostusta ja aktiivisuutta ja kaikkea kivaa. Tykkään Tartosta kovasti, ja opiskeluun on kovasti motivaatiota.

Opintomatskuja.
No ei vaan, ei onneksi. Paitsi toi alin.


Anatomian käytännön asioita käydään läpi täällä. Kuva: HR

Kuva: HR
Kevyestikin on otettu - keskiviikkona oli Tarton Suomalaisten Lääketieteen Opiskelijoiden ry:n preklinikka-vaiheen opiskelijoiden pieni tutustumisilta paikallisessa legendaarisessa pubissa, Püssirohukelderissä (Ruutikellari). Muutama muukin illanistujainen täällä on jo ollut, mutta olen jo sen verran vanha ja väsynyt, että hyvät unet menevät yöriekkumisen edelle (ainakin useimmiten).

TaSLOlaisia Püssiksessä.
Kass magab. Ahkera opiskelija ottaa kisusta mallia.
Tänään perjantaina on vapaapäivä, sillä histologian praksit alkavat vasta ensi viikolla. Tänään treenailen ja otan iisisti, ensi viikolla varmaan joutuu jo vähän opiskelemaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti