Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Haku päällä

Lääkishakuprojekti etenee omalla painollaan pikkuhiljaa, vaikken siitä ole hirveästi viime aikoina kirjoitellut. Eipä ole ollut paljoa kirjoitettavaa - SAT-kokeet olivat haun jännittävintä actionia. Nyt to-do-lista koostuu vähän vähemmän inspiroivista kohdista.


Ihanaa byrokraattista paperien pyörittelyä (ja kääntämistä ja skannaamista ja lähettämistä). No, onneksi ei tarvitse lukea puolta vuotta pääsykokeisiin, kai tässä aika vähällä pääsee. Tsemppiä Suomen pääsykokeisiin lukijoille! Lukuaikaa on vielä sellaiset 33 päivää.

Tarttoon haun deadline on 1.6., mutta vastoin yleensä viime tipassa paineen alla actioniin sykähtävää luonnettani, ajattelin tällä kertaa olla hyvissä ajoin liikenteessä. Voisi harmittaa aika lailla, jos haku menisi sivu suun jonkun myöhästymisen vuoksi. Motivaatiokirje muhii pääkopassa koko ajan, ja paperit odottelevat virallisia leimoja. Pikkuhiljaa :-)


Tänne.

6 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos ihan mahtavasta blogista! =) Jäi vähän askarruttamaan, että mikä on yo-todistuksen virallisen käännöksen virallinen kopio? Onnea hakuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti sellainen, minkä laillistettu kääntäjä on ensin kääntänyt alkuperäiskieleltä englanniksi, ja merkannut käännökseen oman leimansa ja nimmarinsa. Sitten tämä käännös kopioidaan, ja vielä siihen laitetaan leimat (=virallisen käännöksen virallinen kopio). Huh miten monimutkaista :-D

   Poista
 2. Hei! Sinulla on todella mainio blogi! Itse opiskelen Tartossa ja olisikin hienoa saada PT-palveluilta täältäkin! Toivottavasti pääset lääkikseen, täällä olisi ainakin yksi erittäin kiinnostunut PT-asiakas jos niitä hommia ehdit täällä tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Eiköhän niitä PT-touhuja ehdi hyvin sielläkin tekemään opintojen ohessa (ainakin vähäsen :-)

   Poista